Hüsniye-Ahmet Akpınar Anaokulu
Yeni Mahalle Hanım Suyu Sokak No 17 Merkez/ÇANKIRI

VİZYON

Toplumda kendine güvenen, özgüveni yüksek, toplumun özelliklerine uygun ancak evrensel özellikleri de göz ardı etmeyen, öğrenmede etkin, seçici ve karar verici bireyler yetiştirerek bu eğitime paralel olarak personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen, bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren Çankırı’nın en iyi okul öncesi eğitim kurumlarından biri olmayı hedef edinmiştir.

MİSYON

Hüsniye- Ahmet AKPINAR Anaokulunda öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Okulum Temiz Belgesi
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabah Grupları: 07:45 - 12:45 Öğle Grupları : 13:00 - 18:00

Kalorifer - Doğal Gaz

Merkezde.Ulaşım sorunu yok

Yeni Mahalle Hanım Suyu Sokak No:17 MERKEZ/ÇANKIRI

Proje Çalışmaları

Sıfır Atık Projesi, Minik TEMA Projesi, Denemeden Olmaz Projesi, Bir Bebek Bir Yürek Projesi.