AİLE HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİ MUAYENE - İZLEM BİLDİRİMİ

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında 17/05/2016 tarihinde imzalanan " Okul Sağlığı Hizmetleri İşbirliği Protokolü" doğrultusunda  " Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile okul sağlığı ile ilişkili tüm programların çerçevesini oluşturan ve okul sağlığında bütüncül yaklaşımı hedefleyen "Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Programı" başlatılmıştır.

Bu program gereği öğrencilerimizin aile hekimleri tarafından periyodik muayene ve izlemlerinin yapılması için velilerimizin MHRS'den (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) çocukları için randevu almaları,  çocuklarını muayene olmalarını sağlamaları ve muayene sonrasında öğrenci muayene izlem bildirim formlarının okul idaresine teslimi gerekmektedir.

Tetkik sonuçlarının düzenli çıkabilmesi için öğrencilerimizin sabah 09:00'da Aile Hekimlerine aç gitmeleri gerekmektedir. Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Programı kapsamında Aile Hekimlerinden alınacak  "AİLE HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİ MUAYENE-İZLEM BİLDİRİM FORMU"nun 29 Aralık 2023 tarihine kadar okul idaresine teslim edilmesi gerekmektredir.

AİLE HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİ MUAYENE-İZLEM BİLDİRİM FORMU için tıklayınız.




Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi